header

Steelo & Th'Future

Influenceren Steelo byr igjen på sitt attraktive selv gjennom en fengende feelgood økt. Du vil få en bit av fremtiden - Th'Future - og sannsynligvis oppdage (uten å forstå) en ny dimensjon. Steelo spilte på Kulturhuset i Oslo 17. og 18. november og er allerede tilbake samme sted lørdag 19.januar kl 19 og 21! 

Ikke gå glipp av denne unike muligheten - trykk deg inn på ticketlink eller betal i døra. https://www.facebook.com/events/959395380937238/ DJ følger etter siste forestillingen og spiller utover hele kvelden!

“Wigdel og Wallace viser en evne til å balansere lek og alvor på en engasjerende måte, og som får oss til å tenke og lure.”

/ scenekunst.no

Before has past, the future, we don't know, 
but then, suddenly, it's just there. It's like now, but not."
                                                                                      Steelo (BE)

Siste nytt

"Obskurt og vidunderlig" -Mariken Lauvstad fra Scenekunst.no

"Th’line er tilbake og åpner dørene inn til et nytt univers med forestillingen Anonymousse. Den utgjør en foruroligende og samtidig uimotståelig komisk linse å se verden gjennom."

Intervju med Th'Line om forvrenging av selvet, dansehybrider og gråsonejobbing

Fredag 21. februar har kompaniet Th'Line premiere på sin nye forestilling Anonymousse. I denne duetten følger Kristina Søetorp Wallace og Ida Wigdel opp en mangeårig interesse for å skape og tre inn i sære skikkelser og forskyve sin egen identitet. De undersøker hvordan ulike grader av anonymitet påvirker tankene og handlingene våre. Jeg, Ann-Christin Kongsness, stakk innom dem der de holder til i produksjonsrommet på Rom for Dans, for å slå av en prat.

1 måned til premiere av Anonymousse!

Velkommen til Th`Line sin nyeste forestilling Anonymousse 21. - 24.02.20


© Th'Line 2024. All rights reserved. twined.